Φωτογραφίες από τη σκηνή που βρέθηκε νεκρή η 49χρονη - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές στο Παραλίμνι, μετά τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας σε διαμέρισμα την Πέμπτη (27/11).

Οι 6.400 εργαζόμενοι σε μία πολυεθνική της Κίνας, τον όμιλο Tiens, απόλαυσαν ένα τετραήμερο ταξίδι στη Γαλλία και το Μονακό την περασμένη εβδομάδα με την ευγενική χορηγία του πολυεκατομμυριούχου αφεντικού τους, που έκανε κράτηση σε 84 αεροπλάνα, περισσότερα από 200 ολόκληρα ξενοδοχεία και δεκάδες τρένα, στις διακοπές για να γιορτάσουν την 20η επέτειο της εταιρείας.

Οπως εξηγεί ο Τομάς Ντεσάμπς επικεφαλής της έρευνας στο Γραφείο Τουρισμού του Παρισιού, αυτό το ταξίδι, ήταν ένα δώρο για τη Γαλλική βιομηχανία τουρισμού: «Υπολογίζεται ότι ο Όμιλος Tiens και οι τουρίστες δαπάνησαν 13.500.000 δολάρια σε δωμάτια ξενοδοχείων, μεταφορά, γεύματα και ψώνια για είδη πολυτελείας. Περίπου τα τρία τέταρτα των ατόμων που εργάζονται στην εταιρεία έκαναν το ταξίδι.»
Στην Κίνα όμως, το ταξίδι αυτό θεωρήθηκε ντροπή από ορισμένους, οι οποίοι το χαρακτήρισαν «στρατιωτικό τουρισμό» και το είδαν ως μία μαοϊκού στιλ πολιτική εκστρατεία για την επίτευξη ενός σύγχρονου κινεζικού στόχου: του κέρδους.
Παρόλαυτα οι 6.400 εργαζόμενοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




