Εικόνες ντροπής: Έκαναν σκουπιδότοπο περιοχή της Λευκωσίας - Πέταξαν rapid test, γάντια, ρόμπες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εικόνες ντροπής: Έκαναν σκουπιδότοπο περιοχή της Λευκωσίας - Πέταξαν rapid test, γάντια, ρόμπες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εξοργισμένος και ενοχλημένος φαίνεται συμπολίτης μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις εικόνες που υπάρχουν κοντά στα σημεία δειγματοληψίας για rapid test.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που ανέβασε, πετάνε στους δρόμουςrapid test, γάντια, ρόμπες.

''Ντροπή και αηδία όταν αντικρίζει κανείς τέτοιο θέαμα.
Rapid test, γάντια, ρόμπες και κάθε λογής απόβλητο από τα σημεία δειγματολειψίας, απορρίφθηκαν έξω στο ύπαιθρο.
Η φύση μας δίνει όλα τα καλά της και κάποιοι συνεχίζουν την μόλυνση και την καταστροφή της.
Απλά και μόνο ντροπή σε όσους τα πέταξαν ή σε όσους διέταξαν να πεταχτούν εκεί. Αίσχος!!!
Παρακαλώ κοινοποιήστε, ισως το δει κανένας που νοιάζεται για τούτο τον τόπο και φροντίσει όπως καθαριστούν ή να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.
Περιοχή Στροβόλου, Λευκωσία κοντά στο ΓΣΠ 😡😡😡'', έγραψε στην ανάρτηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE