Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η έξοδος στο καινούργιο εστιατόριο του συντρόφου της Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η έξοδος στο καινούργιο εστιατόριο του συντρόφου της Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Μπορεί να έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι πολύ ερωτευμένοι.

Μάλιστα η νεαρή ηθοποιός τον τελευταίο καιρό βρίσκεται και στον ραδιοφωνικό σταθμό του σεφ, με δική της εκπομπή την οποία μεταδίδει κάθε εβδομάδα μέσα από το Samano Radio.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτός από την μαγειρική, έχει μεγάλη αγάπη και για την μουσική και για τον λόγο αυτό στο καινούργιο του εστιατόριο θα εκπέμπει ζωντανά τα αγαπημένα του ακούσματα μέσα από τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό του.

Το κατάστημα του ονομάζεται Samano, το οποίο επισκέφθηκε η καλή του το απόγευμα της Παρασκευής.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου βρέθηκε στην Πλάκα και εκεί απόλαυσε το γεύμα της, από τα χέρια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μοιραστεί αυτό το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, θέλοντας να στηρίξει το νέο ξεκίνημα του κριτή του MasterChef.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η τελετή ανακήρυξης των 56 νέων Βουλευτών

LIVE: Σε εξέλιξη η τελετή ανακήρυξης των 56 νέων Βουλευτών

Η επόμενη μέρα της μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης ξημέρωσε και το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου βρίσκεται ήδη σε πλήρη αναβάθμιση. Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης στο 100% και την οριστικοποίηση των τελικών ποσοστών, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται πλέον στον απόηχο των αποτελεσμάτων και στα μηνύματα της κάλπης. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις παρασκηνιακές διεργασίες, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την αποτίμηση της εκλογικής μάχης:

BEST OF TOTHEMAONLINE