Eνας νεκρός και πάνω από 60 τραυματίες από ανεμοστρόβιλους στην Κίνα

Eνας νεκρός και πάνω από 60 τραυματίες από ανεμοστρόβιλους στην Κίνα

Ενας άνθρωπος σκοτώθηκε και περισσότεροι από 60 τραυματίστηκαν αφού δύο διαφορετικοί ανεμοστρόβιλοι έπληξαν την πόλη Ουχάν της κεντρικής Κίνας και μια άλλη πόλη, στην επαρχία Τζιανγκσού, στην ανατολική Κίνα, μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο Xinhua.


Στην Ουχάν, έξι άνθρωποι αγνοούνται και 41 νοσηλεύονται μετά τον ανεμοστρόβιλο που σάρωσε την περιφέρεια Καϊντιάν, στις 20.39 τοπική ώρα. Σύμφωνα με το πρακτορείο, η ζωή των τραυματιών δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι από τους ισχυρούς ανέμους ξεριζώθηκαν δέντρα και αποκολλήθηκαν στέγες κτιρίων.

Ενας δεύτερος ανεμοστρόβιλος έπληξε την πόλη Σενγκτσέ, κοντά στο Σουτσόου της ανατολικής Κίνας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν 21, δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Από τους ανέμους προκλήθηκαν ζημιές σε εγκαταστάσεις παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και σε πολλά εργοστάσια στη Σενγκτσέ, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία του Σουτσόου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE