Ο Άντης Τρυφωνίδης διορίστηκε Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ

Ο Άντης Τρυφωνίδης διορίστηκε Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ

Το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρία, αποφάσισε το διορισμό του Αντη Τρυφωνίδη, πρώην Γενικού Διευθυντή Υπουργείων, στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ).

Παράλληλα αποφάσισε το διορισμό του  Θανάση Τσώκου, Επιχειρηματία, στη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ του ΡΙΚ, και των  Σταύρου Ιωακείμ, Συμβούλου Επιχειρήσεων, και Γιάννου Πανταζή, Γενικού Διευθυντή της εταιρείας Leptos Calypso Public Ltd, ως μέλη του ΔΣ του ΡΙΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε βόμβα στο ΡΙΚ: Υπέβαλε την παραίτηση του ο Γ. Τσαλακός

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Σήμερα η  νεκροτομή στη σορό του 49χρονου – Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές

Φόνος Δημοσθένους: Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του 49χρονου – Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους από τη Λεμεσό, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE