Στους 10 ο αριθμός των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με τον ισραηλινό στρατό στη Δυτική Όχθη

Στους 10 ο αριθμός των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με τον ισραηλινό στρατό στη Δυτική Όχθη

Δέκα Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σε συγκρούσεις που ξέσπασαν με τον ισραηλινό στρατό, στο περιθώριο μιας ημέρας κινητοποιήσεων οργής, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό του παλαιστινιακού Υπουργείου Υγείας.

Οι περισσότεροι Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους από πραγματικά πυρά του ισραηλινού στρατού, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων που εξελίχθηκαν σε συγκρούσεις, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Όχθης, ανέφερε το υπουργείο Υγείας, κάνοντας λόγο για περίπου 150 τραυματίες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Στις πέντε προτεραιότητες που τέμνουν οριζοντίως όλες τις αποφάσεις καθώς και στην υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τη νέα σύνθεση του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE