Αποκαλυπτικός ο Κύπριος παίχτης του «The Voice 2»! Είχε πάει κι αλλού πριν αλλά δεν τα κατάφερε…

Αποκαλυπτικός ο Κύπριος παίχτης του «The Voice 2»! Είχε πάει κι αλλού πριν αλλά δεν τα κατάφερε…

O 26χρονος, που θα διαγωνιστεί στα lives με την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική από την ηλικία των 8 ετών, ενώ δοκίμασε την τύχη του και στο αγγλικό «The Voice»

«Eίχα πάει στο αγγλικό Voice αλλά δεν έφτασα μέχρι τα blinds», είπε στο star.gr και παραδέχθηκε ότι το ελληνικό «Voice» τον προβληματίζει περισσότερο, αφού δεν μιλά καλά τα ελληνικά και θεωρεί πως «το δυσκολότερο για μένα είναι να δείξω ποιος είμαι».

Αν όλα πάνε καλά, πάντως, θα παρατήσει το Λονδίνο όπου ζει και εργάζεται μόνιμα σε γραφείο ευρέσεως εργασίας, ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς, όπως λέει με πολλή χαρά, «είμαι κυρίως Έλληνας!».

Όσο για το αν θα τον δούμε να τραγουδά ελληνικά -και γιατί όχι λαϊκά-τραγούδια;«Θα το λάτρευα να τραγουδήσω ελληνικά και όταν βελτιωθεί η προφορά μου θα ήθελα πολύ να το κάνω!», απαντά.

Να σημειώσουμε πως ο Ανδρέας, όταν δεν δουλεύει στο γραφείο ευρέσεως εργασίας, παίζει μουσική στους δρόμους του Λονδίνου παρέα με άστεγους και τα χρήματα που συγκεντρώνει τα δίνει σε όσους έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE