Πύλη Εμβολιασμού: Πότε ανοίγει για τους φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό

Πύλη Εμβολιασμού: Πότε ανοίγει για τους φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό

Ανοίγει εντός Ιουνίου η Πύλη Εμβολιασμού για τους φοιτητές που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Υγείας τονίζει ότι στην περίπτωση που φοιτητές ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 18-21, που θα έχουν προτεραιότητα τη Δευτέρα και απουσιάζουν στο εξωτερικό λόγω σπουδών, καλούνται να μην κλείσουν ραντεβού, διότι δεν θα δοθεί η δυνατότητα επαναπρογραμματισμού και θα χάσουν το ραντεβού τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE