Το κυβερνών κόμμα αντί να επιδιώκει πολιτική συζήτηση επιλέγει τον αντιακελισμό, λέει ο Α. Κυπριανού

Το κυβερνών κόμμα αντί να επιδιώκει πολιτική συζήτηση επιλέγει τον αντιακελισμό, λέει ο Α. Κυπριανού

Είναι πρωτάκουστο ότι τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές, το κυβερνών κόμμα, αντί να επιδιώκει πολιτική συζήτηση για θέσεις και προτάσεις, για τα προβλήματα του τόπου, επιλέγει την ειρωνεία, τον αντιακελισμό και τον ευτελή πολιτικό λόγο, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.


Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Κυπριανού αναφέρει πως «είναι κατανοητή η προσπάθεια του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου να συσπειρώσει το κόμμα του, αφού βλέπει στις διάφορες μετρήσεις ότι ακόμα και οι ψηφοφόροι του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι δυσαρεστημένοι με τον απολογισμό της διακυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, με τη διαφθορά, τη θεσμική διαπλοκή, τα σκάνδαλα, την οικονομική και κοινωνική ανισότητα».
 
«Να μας επιτρέψει ο κ. Νεοφύτου», σημειώνει, «να διατηρήσουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε εμείς με ποιο όνομα θέλουμε να συμμετέχουμε στις εκλογές και όχι αυτός ή η Κυβέρνηση του».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE