ΕΛΛΑΔΑ

Με το μωρό τους στην αγκαλιά ο Μπάμπης λέει το τελευταίο αντίο στην Καρολάιν

Με το μωρό τους στην αγκαλιά ο Μπάμπης λέει το τελευταίο αντίο στην Καρολάιν

Η οικογένεια, οι συμμαθητές της, οι άνθρωποι που τη γνώρισαν συγκεντρώνονται στην εκκλησία για να σταθούν στο πλευρό των γονιών και του συζύγου της 20χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και κηδεύεται σε λίγη ώρα στην Αλόννησο.

Το τελευταίο αντίο θα πουν σε λίγη ώρα στην 20χρονη Καρολάιν οι γονείς, ο άνδρας της ζωής της, οι συμμαθητές της και όλοι οι φίλοι της. Ηδη, στην εκκλησία όπου έχει μεταφερθεί η σορός της νεαρής μητέρας, συζύγου, κόρης, αγαπημένης φίλης συγκεντρώνονται κάτοικοι της Αλοννήσου. Ντυμένοι στα μαύρα οι περισσότεροι, με λουλούδια στα χέρια τιμούν τη μνήμη της κοπέλας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, με τους δολοφόνους της να έχουν πρώτα ακινητοποιήσει τον σύζυγό της και να την έχουν απειλήσει με τη ζωή της 11 μηνών κορούλας της, της Λυδίας.

kidia__4_
kidia__5_
kidia__6_

 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο τραγικός σύζυγος, έφτασε με ελικόπτερο της εταιρείας στην οποία εργάζεται ως πιλότος, ντυμένος στα μαύρα και κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του τη Λυδία τους. Σε λίγη ώρα, στις 3 το μεσημέρι ο 32χρονος άνδρας θα αποχαιρετίσει τη γυναίκα της ζωής του στον τόπο όπου γνωρίσθηκαν και αγαπήθηκαν. Ηταν η μητέρα της, η Σουζάν που συνόδευσε το κορίτσι της από την Αθήνα έως την Αλόννησο. Ντυμένη στα μαύρα, υποβασταζόμενη, έκανε όλο το θλιβερό ταξίδι. Ο πατέρας του κοριτσιού αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που τον κατούσαν καθηλωμένο στο σπίτι τους.

ΠΗΓΗ: Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top