Αστυνομικός γυναίκα μπήκε παράνομα σε σχολείο στη Λεμεσό – Ζητά να δεχτούν το παιδί της χωρίς rapid test

Αστυνομικός γυναίκα μπήκε παράνομα σε σχολείο στη Λεμεσό – Ζητά να δεχτούν το παιδί της χωρίς rapid test

Αναστάτωση επικράτησε σε Γυμνάσιο σχολείο στην Λεμεσό, όταν γυναίκα μπήκε παράνομα.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω γυναίκα είναι μέλος της Αστυνομίας και φορώντας τη στολή της μπήκε παράνομα στο σχολείο, με σκοπό να ζητήσει να δεχθούν το παιδί της να βρίσκεται με φυσική παρουσία, χωρίς το αρνητικό rapid test.

Η αστυνομικός το πρωί της Πέμπτης 13 Μαΐου, μπούκαρε στη σχολική μονάδα παράνομα, αφού για να εισέλθει κάποιος στα σχολεία επιβάλλεται η έγκριση του Διευθυντή. Η μητέρα προέβη σε αυτή την πράξη γιατί αρνείται το παιδί της να υποβάλλεται στην υποχρεωτική εξέταση rapid test, όπως προνοεί το πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ενήμεροι για το περιστατικό τόσο αυτοί, όσο και οι αρμόδιοι του Υπουργείου Παιδείας, ενώ διερευνάται από την Αστυνομία το περιστατικό για το μέλος τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.