ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Starbucks Tripleshot® – Η «τριπλή» ενίσχυση της αγαπημένης σειράς έτοιμων παγωμένων καφέδων!

Starbucks Tripleshot® – Η «τριπλή» ενίσχυση της αγαπημένης σειράς έτοιμων παγωμένων καφέδων!

Την ήδη επιτυχημένη σειρά έτοιμων παγωμένων καφέδων Starbucks Ready To Drink, έρχονται να ενισχύσουν δύο νέα προϊόντα, στα ράφια των ψυγείων.

Τα Starbucks Tripleshot® Classic (γάλα & ζάχαρη) και Starbucks Tripleshot® No Added Sugar (χωρίς προσθήκη ζάχαρης), προσφέρουν στον καταναλωτή, ό,τι ακριβώς ζητούσε απ’ την κατηγορία, δηλαδή: περισσότερο καφέ, ασύγκριτο μέγεθος και απόλαυση, σε τιμή που συμφέρει!


Οι τρεις δόσεις καφέ (Tripleshot®) για περισσότερη ενέργεια και γεύση, σε συνδυασμό με το ποιοτικό γάλα και τη συσκευασία τενεκεδάκι 300ml, είναι καθοριστικά στοιχεία που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του παγωμένου καφέ.

To Starbucks Tripleshot® 300ml, περιέχει 50% περισσότερο καφέ και 50% περισσότερο προϊόν από το ανάλογο προηγούμενο, μία σημαντική αναβάθμιση και προσθήκη στην ανταγωνιστική αγορά του καφέ σε τενεκεδάκι, ειδικά για την ‘on-the-go’ κατανάλωση.


Η δυναμική του brand και της υφιστάμενης γκάμας έτοιμων παγωμένων καφέδων Starbucks, είναι σημαντικός παράγοντας για την επέκταση στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, μέσω της τοποθέτησης των προϊόντων Starbucks Ready Τo Drink σε πάνω από 1,000 σημεία Παγκύπρια.

H Starbucks Corporation, ηγέτιδα παγκοσμίως στις αλυσίδες καφετεριών, εξασφαλίζει τα πρότυπα Fairtrade® για όλα τα Ready to Drink προϊόντα της και καινοτομεί με προγράμματα στήριξης του περιβάλλοντος που στοχεύουν στη μείωση των αποτυπωμάτων διοξειδίου του άνθρακα, νερού και αποβλήτων στο 50%, μέχρι το 2030. Μια από τις πρόσφατες κινήσεις προς τον στόχο αυτό, ήταν και η αντικατάσταση από πλαστικό καλαμάκι σε χάρτινο, πάντα εσώκλειστο και αποστειρωμένο για να διασφαλίζει την καλή υγιεινή, σε όλες τις συσκευασίες Starbucks Chilled Cups.


Τα δύο νέα προϊόντα Starbucks Tripleshot®, είναι διαθέσιμα στην αγορά από τέλη Απριλίου και σας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις για όλη τη σεζόν. Σας περιμένουν αρχικά στα ράφια των ψυγείων, σε περίπτερα και φούρνους.


Επίσημος διανομέας για τους έτοιμους παγωμένους καφέδες Starbucks Ready to Drink στην Κύπρο, είναι η εταιρεία Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers LTD.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top