LIFESTYLE

Βγήκε με το ποδήλατο στους δρόμους η Αριστοτέλους: Δείτε την στο video να βολτάρει με το κράνος της

Βγήκε με το ποδήλατο στους δρόμους η Αριστοτέλους:  Δείτε την στο video να βολτάρει με το κράνος της

Απολαύστε τη Χριστιάνα Αριστοτέλους όπως δεν την έχετε πότε ξανά δει. Η πανέμορφη παρουσιάστρια έβαλε το προστατευτικό της κράνος και πήρε το ποδήλατο της για νυχτερινές πεταλιές στη Λευκωσία.

H Χριστιάνα και η ποδηλατοπαρέα της με αρχηγό τον στενό της φίλο και συνεργάτη, ηθοποιό Κωνσταντίνο Τσιολή,  πέρασαν μία ξέγνοιαστη βραδιά κάνοντας βόλτα στους δρόμους της πρωτεύουσας και η αλήθεια είναι πως το ευχαριστήθηκαν σαν μικρά παιδιά.

Ο Κωνσταντίνος  τράβηξε μάλιστα και video «ντοκουμέντο» , το οποίο έχει ήδη αναρτήσει στην σελίδα του στο facebook γράφοντας «μουρμούρα», με τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Από τα γραφόμενα ορισμένων «φίλων» του , φαίνεται ότι η γλυκιά παρουσιάστρια αρχικά δεν ήθελε να βγει για ποδηλασία, αλλά τελικά ο Κωνσταντίνος την έπεισε  να τους συνοδεύσει, αλλά από ότι φαίνεται δεν σταμάτησε στιγμή να του «μουρμουράει». Η Χριστιάνα μάλιστα του είπε ότι για τιμωρία του θα κάνει μόνος του την εκπομπή. Να υπενθυμίσουμε ότι κάνουν μαζί κάθε πρωί ραδιοφωνική εκπομπή, στο Super Fm.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ  VIDEO

Xριστιάνα Τσαγγάρη 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top