Μοναδικός αντιπρόσωπος Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων ο Μαχτεσιάν

Μοναδικός αντιπρόσωπος Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων ο Μαχτεσιάν

Το Γραφείο του Εφόρου Εκλογής Αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων ανακοινώνει, ότι κατά την 12η Μαΐου, 2021, ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για εκλογή στο αξίωμα του αντιπροσώπου της Θρησκευτικής Ομάδας των Αρμενίων, μόνο ο κ. Βαρτκές Μαχτεσιάν έχει προταθεί ως υποψήφιος για εκλογή ως αντιπρόσωπος της εν λόγω Θρησκευτικής Ομάδας.

Αφού παρήλθε η προθεσμία για την υπόδειξη υποψηφίων και υποβολή ενστάσεων,  ο Έφορος Εκλογής δύναται να προβεί σε ανακήρυξη της Εκλογής Αντιπροσώπου της Θρησκευτικής Ομάδας των Αρμενίων, άνευ ψηφοφορίας, σύμφωνα με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

Η τελετή ανακήρυξης θα διεξαχθεί σήμερα στις 13:30 στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών (Εφόρου Εκλογής).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE