Δεν τραυματίστηκε κανένας Κύπριος στο Ισραήλ - Ενίσχυση μέτρων στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Δεν τραυματίστηκε κανένας Κύπριος στο Ισραήλ - Ενίσχυση μέτρων στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Ανησυχητικές οι εξελίξεις στο Ισραήλ με τον ΥΠΕΞ, Δημήτρη Σαμουήλ να παρακολουθεί στενά τα όσα διαδραματίζονται.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο ο κ. Σαμουήλ διαβεβαίωσε ότι οι 215 Κύπριοι, που βρίσκονται στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά εδάφη είναι καλά στην υγεία τους, ενώ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι οι πτήσεις από και προς το Ισραήλ εκτελούνται κανονικά και προτρέπονται όσοι Κύπριοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στην περιοχή να εγγραφούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα Connect2CY.

Σημαντική είναι και η αύξηση μέτρων προστασίας στην Κύπρο τόσο στο αεροδρόμιο Λάρνακας όσο και σε χώρους ισραηλινών συμφερόντων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE