ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Εννέα τραυματίες από πυροβολισμούς στο Ρόουντ Άιλαντ

ΗΠΑ: Εννέα τραυματίες από πυροβολισμούς στο Ρόουντ Άιλαντ

Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες Πέμπτη, εκ των οποίων τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, όταν ξέσπασε ανταλλαγή πυρών στην Πρόβιντενς, στο Ρόουντ Άιλαντ, ανάμεσα σε ενοίκους σπιτιού και επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Χιου Κλέμεντς, αξιωματικός της αστυνομικής διεύθυνσης της Πρόβιντενς, ανέφερε ότι οι δυνάμεις επιβολής της τάξης έλαβαν τις πρώτες κλήσεις για την ανταλλαγή πυρών στη συνοικία Ουάσινγκτον Παρκ (νοτιοανατολικά) λίγο πριν από τις 19:00 (τοπική ώρα· 02:00 ώρα Ελλάδας).

Όταν έφθασαν, οι αστυνομικοί βρήκαν στοιχεία που υπεδείκνυαν ότι σημειώθηκε εκτεταμένη ανταλλαγή πυρών. Ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκαν ως και πέντε όπλα, σύμφωνα με τον κ. Κλέμεντς, ο οποίος διευκρίνισε πως η αστυνομία «γνωρίζει τις δύο ομάδες νεαρών που ενεπλάκησαν», αφήνοντας να εννοηθεί πως επρόκειτο για σύγκρουση μεταξύ μελών συμμοριών.

Δεν είχαν γίνει συλλήψεις ως τις 22:00 (τοπική ώρα· 05:00 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία συνεχίζει να διενεργεί έρευνα για την υπόθεση.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top