ΠΑΦΟΣ: Από το αεροπλάνο κατευθείαν στο κελί 52χρονος

ΠΑΦΟΣ: Από το αεροπλάνο κατευθείαν στο κελί 52χρονος

Στο κελί κατέληξε μετά την άφιξη του στην Κύπρο 52χρονος άντρας από την Εσθονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον του 52χρονου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις Ρωσικές Αρχές για υποθέσεις εμπορίας πολύτιμων λίθων και μετάλλων, διατάγματα που φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ 2005-2010.

Ο Εσθονός αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της ημέρας ενώπιον του Επ. Δικαστηρίου Πάφου, όπου θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για έκδοσή του στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Κυπριακό, αφθώδης πυρετός, ενεργειακά και θέματα εσωτερική επικαιρότητας ήταν τα θέματα που αποτέλεσαν το αντικείμενο των σημερινών δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE