ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χορηγήθηκαν μέχρι στιγμής 7 χιλ.δόσεις εμβολίου AstraZeneca από ΠΙ σε δικαιούχους 20 ετών και άνω

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χορηγήθηκαν μέχρι στιγμής 7 χιλ.δόσεις εμβολίου AstraZeneca από ΠΙ σε δικαιούχους 20 ετών και άνω

Εφτά χιλιάδες δόσεις εμβολίου της AstraZeneca χορηγήθηκαν μέσω Προσωπικών Ιατρών σε δικαιούχους ηλικίας 20 ετών και άνω.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, μέχρι στιγμής στη διαδικασία εμβολιασμού των δικαιούχων τους, συμμετέχουν 254 Προσωπικοί Ιατροί που καλύπτουν όλες τις Επαρχίες, ενώ με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, έχουν ζητηθεί από τους Προσωπικούς Ιατρούς 23.080 δόσεις του εμβολίου, στη βάση των αιτημάτων που υποβλήθηκαν και έχουν ήδη χορηγηθεί οι 7.000 εξ αυτών.

Στο μεταξύ, στους Προσωπικούς τους Ιατρούς θα μπορούν να αποτείνονται οι δικαιούχοι ηλικίας 20 ετών και άνω, που επιθυμούν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η επιλογή για εμβολιασμό στα ιατρεία των Προσωπικών Ιατρών δίνεται επιπλέον της δυνατότητας προγραμματισμού ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού ανά ηλικιακή ομάδα.
 
Εξάλλου, το αρμόδιο Υπουργείο σημειώνει ότι η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από Προσωπικούς Ιατρούς για εμβολιασμό των δικαιούχων τους είναι ανοικτή και όσοι επιθυμούν μπορούν να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασίας εγγραφής μέσω του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE