ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χορηγήθηκαν μέχρι στιγμής 7 χιλ.δόσεις εμβολίου AstraZeneca από ΠΙ σε δικαιούχους 20 ετών και άνω

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χορηγήθηκαν μέχρι στιγμής 7 χιλ.δόσεις εμβολίου AstraZeneca από ΠΙ σε δικαιούχους 20 ετών και άνω

Εφτά χιλιάδες δόσεις εμβολίου της AstraZeneca χορηγήθηκαν μέσω Προσωπικών Ιατρών σε δικαιούχους ηλικίας 20 ετών και άνω.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, μέχρι στιγμής στη διαδικασία εμβολιασμού των δικαιούχων τους, συμμετέχουν 254 Προσωπικοί Ιατροί που καλύπτουν όλες τις Επαρχίες, ενώ με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, έχουν ζητηθεί από τους Προσωπικούς Ιατρούς 23.080 δόσεις του εμβολίου, στη βάση των αιτημάτων που υποβλήθηκαν και έχουν ήδη χορηγηθεί οι 7.000 εξ αυτών.

Στο μεταξύ, στους Προσωπικούς τους Ιατρούς θα μπορούν να αποτείνονται οι δικαιούχοι ηλικίας 20 ετών και άνω, που επιθυμούν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η επιλογή για εμβολιασμό στα ιατρεία των Προσωπικών Ιατρών δίνεται επιπλέον της δυνατότητας προγραμματισμού ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού ανά ηλικιακή ομάδα.
 
Εξάλλου, το αρμόδιο Υπουργείο σημειώνει ότι η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από Προσωπικούς Ιατρούς για εμβολιασμό των δικαιούχων τους είναι ανοικτή και όσοι επιθυμούν μπορούν να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασίας εγγραφής μέσω του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE