ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Πάμε για περαιτέρω χαλαρώσεις; Σκέψεις για να αλλάξει η ώρα απαγόρευση κυκλοφορίας και όχι μόνο

Πάμε για περαιτέρω χαλαρώσεις; Σκέψεις για να αλλάξει η ώρα απαγόρευση κυκλοφορίας και όχι μόνο

Μειωμένος είναι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων που εντοπίζονται τις τελευταίες μέρες στην  Κύπρο γεγονός που αφήνει ελπίδες για μια μεγαλύτερη «κανονικότητα» ενόψει καλοκαιριού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μόλις ένα νέο περιστατικό μετά από πέραν των 4400 τεστ στην Πάφο την Τετάρτη 12/5 καθώς και τα μόλις  27 θετικά τεστ στη Λευκωσία από σύνολο 23.000 εξετάσεων στη Λευκωσία την Τρίτη 11/5.

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA ενημέρωση» την Πέμπτη επιβεβαίωσε στην παρουσιάστρια Κάτια Σάββα ότι γίνονται σκέψεις για περαιτέρω χαλαρώσεις με μία από αυτές που εξετάζεται σοβαρά είναι η μετακίνηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 23:00 στις 00:00.

Πρόκειται για ένα μέτρο που θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία του κόσμου και θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για να ανοίξουν και οι εσωτερικοί χώροι εστίασης πιο νωρίς απ’ ότι είχε προγραμματιστεί.

«Πρόθεση μας είναι ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα να αναπροσαρμόζουμε και τα μέτρα επειδή λαμβάνουμε υπόψη και τη ψυχολογία του κόσμου» είπε ο Υπ. Υγείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top