ΛΕΜΕΣΟΣ: Τελευταίο αντίο στον 20χρονο Θανάση- Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια

 ΛΕΜΕΣΟΣ: Τελευταίο αντίο στον 20χρονο Θανάση- Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται σήμερα Πέμπτη 13/5 ο 20χρονος Θανάσης Πεχλιβάνης ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε Απόλλωνα ενώ η φετινή χρονιά τον βρήκε στην Καρμιώτισσα ενεπλάκη σε τροχαίο το βράδυ των γενεθλίων του όταν όχημα που οδηγούσε 47χρονη φαίνεται να ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας στην οποία επέβαινε ο 20χρονος.

Μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία ο άτυχος Θανάσης και αφού αρχικά ανακοινώθηκε ότι δεν κατάφεραν να του σώσουν το πόδι, άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με ανάρτηση της αδελφής του και πεταισφορίστριας της ΑΕΛ Σκεύης Πεχλιβάνη «η κηδεία του πολυαγαπημένου μας γιου, αδελφού, συγγενή και φίλου, Θανάση Πεχλιβάνη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13/05/2021 η ώρα 16:30 στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπολίτισσας στον Ύψωνα.

Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια λόγο πανδημίας. Αντί στεφάνων θα γίνουν εισφορές στην Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων (Π.Ο.Α.Α.)

Ας είναι ο τελευταίος νέος που τόσο άδικα και ξαφνικά φεύγει από τη ζωή, χωρίς να προλάβει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, σχετικά με τον νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στην περιοχή της Νέαπολης στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE