ΚΟΣΜΟΣ

Εκτροχιασμός τρένου στις ΗΠΑ: Πέντε νεκροί - Δεκάδες τραυματίες

Εκτροχιασμός τρένου στις ΗΠΑ: Πέντε νεκροί - Δεκάδες τραυματίες

Νέος εκτροχιασμός τρένου της Άμτρακ γνωστοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα. Η συγκεκριμένη αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Ουάσινγκτον - Νέα Υόρκη, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες, ταρακουνήθηκε και στη συνέχεια 10 από τα βαγόνια του εκτροχιάστηκαν.

Οι πρώτες πληροφορίες από τον Guardian κάνουν λόγο για 5 νεκρούς και 50 τραυματίες. Στο τρένο επέβαιναν 240 συνολικά άτομα.Στο τρένο βρισκόταν και ο πρώην γερουσιαστής του Κονγκρέσου, Πάτρικ Μέρφι, ο ο οποίος τουίταρε πως βοηθά κόσμο, ενώ μετά από λίγο άρχισε να ανεβάζει σχόλια και φωτογραφίες από το σημείο.

«Υπάρχουν κάποιοι αρκετά χτυπημένοι» έγραψε σε ένα σχόλιο, ενώ ένα άλλο έλεγε: «Ένας άνθρωπος δίπλα μου έχει λιποθυμήσει. Σπάσαμε το τζάμι με τα πόδια για να βγάλουμε τον κόσμο έξω» και πρόσθεσε στη συνέχεια πως κάποιοι είναι χτυπημένοι σε σημείο που δεν μπορούν να κουνηθούν.

Η εταιρία, έγινε γνωστό, πως σε πρώτη φάση δεν απάντησε σε κλήσεις για διευκρίνηση της κατάστασης, αλλά αργότερα ανάρτησε σχόλιο στο Twitter που έλεγε πως η εταιρία γνωρίζει τι έχει συμβεί, αλλά δεν μπορεί να σχολιάσει πάνω σε λεπτομέρειες του ατυχήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top