Κόστισε ακριβά η βόλτα μετά τις 11 το βράδυ σε 32 πολίτες – Οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων κατά Covid-19 το τελευταίο 24ωρο

Κόστισε ακριβά η βόλτα μετά τις 11 το βράδυ σε 32 πολίτες – Οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων κατά Covid-19 το τελευταίο 24ωρο

Σε καταγγελίες 32 πολιτών προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως από τις 6 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6 σήμερα το πρωί διενήργησαν 5.908 ελέγχους σε παγκύπρια βάση. Οι περισσότερες καταγγελίες αφορούν διακίνηση μετά την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας και τη μη χρήση μάσκας από πεζούς και σε οχήματα.


Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.293 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 1827 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 11 πολίτες, στη Λάρνακα έγιναν 628 έλεγχοι με 5 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 9 πολίτες έπειτα από τη διενέργεια 639 ελέγχων και στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 538 έλεγχοι και έγινε μία καταγγελία πολίτη.


Στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 484 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.


Το Τμήμα Τροχαίας διενήργησε 455 ελέγχους με μία καταγγελία πολίτη, ενώ η Ναυτική και Λιμενική Αστυνομία πραγματοποίησε 44 ελέγχους χωρίς καταγγελίες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE