ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπάθωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου: «Ούτε έχω εμβολιαστεί ούτε προτίθεμαι…» - Τα θεωρώ πολύ επικίνδυνα

Ξεσπάθωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου: «Ούτε έχω εμβολιαστεί ούτε προτίθεμαι…» - Τα θεωρώ πολύ επικίνδυνα

Διάφορες «φήμες και ψίθυροι» - αναφέρει ο Μητροπολίτης Μόρφου- ότι διαδίδονται γύρω από τον ίδιο και αν έχει τελικά εμβολιαστεί.

Με επίσημη ανακοίνωσή του και με κεφαλαία γράμματα ο Μόρφου Νεόφυτος ξεκαθαρίζει ότι ούτε έχει εμβολιαστεί αλλά δεν έχει ούτε και πρόθεση να το πράξει.

Θεωρεί μάλιστα πως τα εμβόλια είναι επικίνδυνα και κάλεσε όλους να σεβαστούν την άποψη και επιλογή του.

Αυτούσια η ανακοίνωση του «Άγιου» Μόρφού:

Ο υποφαινόμενος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, με την παρούσα μου επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Μόρφου, σε απάντηση στους ψίθυρους και στις φημολογίες, που κυκλοφορούν κατά τις τελευταίες ημέρες μεταξύ δημοσιογραφικών και άλλων κύκλων σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου, ότι δήθεν έχω εμβολιαστεί με ένα από τα εμβόλια που κυκλοφορούν κατά του  κορωνοϊού Covid-19, δηλώνω κάθετα ότι αυτές οι φημολογίες αποτελοῦν στοχευμένα ψεύδη και τις διαψεύδω κατηγορηματικά.

ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια. Άλλωστε σε πολλές συνεντεύξεις και κηρύγματά μου, που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχω επεξηγήσει με σαφήνεια και υπευθυνότητα τους λόγους που αρνούμαι να εμβολιαστώ. Παρακαλώ να γίνει σεβαστή η άποψη και επιλογή μου.

Ο δηλώνων τα ανωτέρω

+ Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

Επισκοπείον Ιεράς  Μητροπόλεως  Μόρφου

Ευρύχου, Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top