Κυριακίδης στη… σιωπή – Αγωνία στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ζητούν να πάρει θέση

Κυριακίδης στη… σιωπή – Αγωνία στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ζητούν να πάρει θέση

H Γενική Συνέλευση στον ΑΠΟΕΛ πλησιάζει, αφού είναι προγραμματισμένη να γίνει την 1η Ιουνίου, ωστόσο, ακόμα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από τον Θεόδωρο Κυριακίδη.

Ο πρώην παράγοντας των γαλαζοκιτρίνων, ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει την προεδρία προ καιρού, παρόλα αυτά, παραμένει στη… σιωπή. Ήθελε, και πολύ ορθά έπραξε, να δει πρώτα την οικονομική κατάσταση της εταιρείας και έπειτα να ενημερώσει το πλάνο του, όμως, κάτι τέτοιο ακόμα δεν έγινε μετά τη δημοσίευση των οικονομικών της ομάδας.

Eδω η συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE