Κυριακίδης στη… σιωπή – Αγωνία στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ζητούν να πάρει θέση

Κυριακίδης στη… σιωπή – Αγωνία στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ζητούν να πάρει θέση

H Γενική Συνέλευση στον ΑΠΟΕΛ πλησιάζει, αφού είναι προγραμματισμένη να γίνει την 1η Ιουνίου, ωστόσο, ακόμα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από τον Θεόδωρο Κυριακίδη.

Ο πρώην παράγοντας των γαλαζοκιτρίνων, ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει την προεδρία προ καιρού, παρόλα αυτά, παραμένει στη… σιωπή. Ήθελε, και πολύ ορθά έπραξε, να δει πρώτα την οικονομική κατάσταση της εταιρείας και έπειτα να ενημερώσει το πλάνο του, όμως, κάτι τέτοιο ακόμα δεν έγινε μετά τη δημοσίευση των οικονομικών της ομάδας.

Eδω η συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE