ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2021: Αυτοί είναι οι 68 υποψήφιοι που διεκδικούν τις 6 έδρες στη ΛΑΡΝΑΚΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2021: Αυτοί είναι οι 68 υποψήφιοι που διεκδικούν τις 6 έδρες στη ΛΑΡΝΑΚΑ

Δεκαπέντε κόμματα και συνδυασμοί υπέβαλαν σήμερα  68 υποψηφιότητες στην Επαρχιακή Περιφέρεια Λάρνακας, για την εκλογή μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 30 Μαΐου 2021.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών αναφέρεται ότι για το ΑΚΕΛ (Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού) υποβλήθηκαν οκτώ υποψηφιότητες και συγκεκριμένα οι Αγαθού Σταύρος, Αλέκου Αλέξης, Μιχαήλ Μιχάλης, Ξιούρουππας Πανίκκος, Πασιουρτίδης Αντρέας και Σάββα Ευανθία.
 
Για την «Αλλαγή Γενιάς" υπέβαλαν υποψηφιότητα οι Ελευθερίου Βασίλης, Ηλία Αλέξανδρος, Κοτανίδης Σέργιος και Νικολαΐδης Λοΐζος.
 
Για την «Αλληλεγγύη» υποψηφιότητα υπέβαλαν οι Γεωργίου Φροσέλ, Καλογήρου Αντρος, Νικολάου Σταύρος, Ονησιφόρου Μελής, Πέτρου Χρίστια και Χατζηπαναγή Αρτέμης
 
Υποψηφιότητα για την «Αμμόχωστος για την Κύπρο» υπέβαλε ο Στυλιανού Στέλιος, ενώ για την «Αφύπνιση -2020-» οι Αδάμου Παναγής, Ελευθερίου Νίκη, Κώστα Παντελής και Σωτηρίου Σάββας.

 Για την Δημοκρατική Παράταξη (ΔΗΠΑ) υποψηφιότητα υπέβαλαν οι Κόσσιφος Δημήτρης, Προκοπίου Γεώργιος, Τουλούρας Παναγιώτης, Τρύφωνος Τρύφωνας, Χινής Μιχάλης και Χρίστου Παρασκευάς.
 
Υποψηφιότητα για το Δημοκρατικό Κόμμα (ΔΗΚΟ) υπέβαλαν οι Διομήδους Γεώργιος, Ζαρούνας Πέτρος, Ζαχαρίου Σκεύη, Ιασωνίδης Ιάσωνας, Μανιταράς Θεόδωρος και Ορφανίδης Χρίστος.
 
Για τον Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗΣΥ) υπέβαλαν υποψηφιότητα οι Αλαμπρίτης Πρόδρομος, Γεωργίου Μάμας (Μάκης), Δημητρίου Αννίτα, Κοσμά Αννα, Ποιητής Παντελής και Φιλίππου Μάριος.
 
Υποψηφιότητα για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ) υπέβαλαν οι Γεωργίου Ελενα, Θωμά Θέμης, Ιωάννου Σωτήρης, Καδής Αντρέας, Μισός Χρίστος, Τάκης και Μπαούρδα Μόρφω.
 
Για τους Ενεργούς Πολίτες – Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών υπέβαλαν υποψηφιότητα οι Παττίχης Αντώνης, Πηλάλη Παναγιώτης και Χαμπή Μάριος.
 
Υποψηφιότητα για το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών υπέβαλαν οι  Αυξεντίου Νικόλας, Ιωσηφίδης Χρίστος, Πίτσιλλος Δημήτρης, Σταυριανός Πανίκκος, Στυλιανού Λούκας και Σώσειλος Ανδρέας.
 
Για το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ υπέβαλαν υποψηφιότητα οι Αποστόλου Ανδρέας, Κυριακίδης Ξενοφών (Ξενάκης), Μιτσήγιωργη Γεωργία, Σοφοκλέους Σοφοκλής, Χάρη Γεώργιος και Χριστοφόρου Ανδρέας.
 
Υποψηφιότητα για το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου υπέβαλαν οι Δημητρίου Ηλίας, Καραγιάννη Πανδώρα και Κωνσταντίνου Χαραλαμπία.

Γα τον Πατριωτικό Συνασπισμό υπέβαλε υποψηφιότητα η Σπιταλιώτου Καρύδη Γεωργία.
 
Για την «Πνοή Λαού» υποψηφιότητα υπέβαλαν οι Κασιουρής Κυριάκος, Μιχαήλ Μιχάλης και Στυλιανού Αλέξης.

Υποψηφιότητα υπέβαλε και ο μεμονωμένος ανεξάρτητος Θεμιστοκλέους Αβραάμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE