Υπό κράτηση 43χρονος για την άφιξη πλοιαρίου με μετανάστες στη Λάρνακα

Υπό κράτηση 43χρονος για την άφιξη πλοιαρίου με μετανάστες στη Λάρνακα

Γύρω στις 3.40 χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για άφιξη βάρκας με μετανάστες σε περιοχή της Λάρνακας.

Εντός της βάρκας επέβαιναν συνολικά 64 πρόσωπα, (33 άνδρες, 10 γυναίκες και 21 ανήλικα παιδιά).

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστοπροσωπίας και υποβοήθησης για παράνομη είσοδο, διέλευση και παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 43χρονος, ο οποίος επίσης επέβαινε στη βάρκα.

Ο 43χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Τα υπόλοιπα πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο κέντρο υποδοχής και προσωρινής φιλοξενίας ΠΟΥΡΝΑΡΑ.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE