Μήνυμα Αβέρωφ πριν τις εκλογές - «Αυτές οι μέρες είναι μέρες ελευθερίας»

Μήνυμα Αβέρωφ πριν τις εκλογές - «Αυτές οι μέρες είναι μέρες ελευθερίας»

Μήνυμα ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης των Βουλευτικών Εκλογών, στέλνει ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, με δηλώσεις του στα ΜΜΕ, έξω από το Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

«Αυτές οι μέρες είναι μέρες ελευθερίας, αφήνουμε σιγά σιγά τους περιορισμούς της πανδημίας. Σηκώνουμε τα μανίκια για επανεκκίνηση της οικονομίας. Έχουμε μια ιστορική ευκαιρία για την Κύπρο του αύριο. Μπορούμε να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε στις αναγκαίες για τον τόπο μεταρρυθμίσεις. Να στηρίξουμε τους κλάδους οικονομίας και να βοηθήσουμε το σύνολο της οικονομίας. Κάνουμε παράλληλα προσπάθεια για επανένωση της μοιρασμένης μας πατρίδας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE