Τρόμος για Κύπρια τραγουδίστρια στο Ισραήλ: Η στιγμή που ηχούν οι σειρήνες και τρέχουν πανικοβλημένοι στο καταφύγιο με τον Βέρτη

Τρόμος για Κύπρια τραγουδίστρια στο Ισραήλ: Η στιγμή που ηχούν οι σειρήνες και τρέχουν πανικοβλημένοι στο καταφύγιο με τον Βέρτη

Με την ένταση να κλιμακώνεται στην Μέση Ανατολή οι «παρενέργειες» από τις εχθροπραξίες ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστινίους είναι άπειρες στην καθημερινότητα.

 

Το βράδυ της Τρίτης 11/5, ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του έφτασαν στο Τελ Αβίβ για τις προγραμματισμένες συναυλίες τους.

Διαβαστε τη συνέχεια στο lifenewscy

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE