ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή! Αποσύρει προϊόν της η ΙΚΕΑ και ζητά συγνώμη

Προσοχή! Αποσύρει προϊόν της η ΙΚΕΑ και ζητά συγνώμη

Τις πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA και PATRULL SMIDIG ανακαλεί η εταιρεία IKEA λόγω ανανέωσης των οδηγιών χρήσης τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA ή PATRULL SMIDIG δεν πρέπει να τοποθετούνται στο υψηλότερο σκαλοπάτι της σκάλας. Ειδικότερα, οι πόρτες ασφαλείας είναι λειτουργικά ασφαλείς όταν τοποθετούνται σε κάσες μεταξύ δωματίων ή πριν το κατώτατο σκαλοπάτι της σκάλας.

Διαβάστε τι γράφει η ανακοίνωση της εταιρίας:

Η IKEA ενημερώνει τους καταναλωτές που διαθέτουν πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA ή PATRULL SMIDIG ότι αυτά τα μοντέλα δεν πρέπει να τοποθετούνται στο υψηλότερο σκαλοπάτι της σκάλας.

Οι πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA & PATRULL SMIDIG είναι λειτουργικά ασφαλείς όταν τοποθετούνται σε κάσες μεταξύ δωματίων ή πριν το κατώτατο σκαλοπάτι της σκάλας.

Οι πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA & PATRULL SMIDIG πωλούνται από την IKEA από την 1η Αυγούστου 1995. 

Για την επιστροφή της πόρτας ασφαλείας PATRULL KLÄMMA ή PATRULL SMIDIG με κωδικό παραγωγής 1510 (Έτος-εβδομάδα) ή μικρότερό του ή της προέκτασής της, παρακαλούμε καλέστε στο 22 502502.



Οι καταναλωτές που επιθυμούν να κρατήσουν τις πόρτες ασφαλείας τους με κωδικό παραγωγής 1510 (Έτος-εβδομάδα) ή μικρότερό του, μπορούν να επικοινωνήσουν με την IKEA στο 22 502502 για να προμηθευτούν ανανεωμένες πληροφορίες συναρμολόγησης και τις σχετικές επισημάνσεις για να τις τοποθετήσουν στην πόρτα ασφαλείας τους.

Ο κωδικός παραγωγής βρίσκετε σε ένα αυτοκόλλητο στην μεταλλική ράβδο στο κάτω μέρος της πόρτας ασφαλείας. Σε αυτό το αυτοκόλλητο αναγράφονται οι πληροφορίες του προϊόντος και ο κωδικός παραγωγής όπως φαίνεται παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το κατάστημά μας, ή καλέστε στο 22 502502.Ζητούμε συγνώμη για την οποιαδήποτε πιθανή αναστάτωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top