Κύπρια κατήγγειλε ότι την βίασαν σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία και μετά την έκλεψαν – Γνωστός της το ένα πρόσωπο

Κύπρια κατήγγειλε ότι την βίασαν σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία και μετά την έκλεψαν – Γνωστός της το ένα πρόσωπο

Υπόθεση βιασμού και κλοπής που σημειώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, 30χρονη Ελληνοκύπρια κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ενώ διέμενε σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία έπεσε θύμα βιασμού και κλοπής από τρία πρόσωπα, ενώ ένα από αυτά ήταν γνωστό πρόσωπο στην ίδια. 

Μετά από έρευνες η Αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες από την Βουλγαρία στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν κοσμήματα τα οποία ανήκουν στην 30χρονη.

Χθες Τρίτη 11 Μαΐου συνελήφθη και 39χρονο Ελλαδίτης ο οποίος καταζητείτο και ήταν και το πρόσωπο που γνώριζε η 30χρονη γυναίκα όπως ανάφερε σε κατάθεση της στους ανακριτές της υπόθεσης.

Σήμερα Τετάρτη 12/5 αναμένεται να οδηγηθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για διάταγμα προσωποκράτησης τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Σε παρέμβαση στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στη Βαλένθια της Ισπανίας θα προβεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την τελευταία ημέρα εργασιών της Συνόδου.