ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κόμμα αμφισβητεί τα κρούσματα- «Τα στοιχεία είναι ψευδή» - «Η προεκλογική εξαπάτηση του λαού εντείνεται»

ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κόμμα αμφισβητεί τα κρούσματα- «Τα στοιχεία είναι ψευδή» - «Η προεκλογική εξαπάτηση του λαού εντείνεται»

«Δεν πιστεύουμε πια τα νούμερα» αναφέρει ανακοίνωση του Κινήματος «Αλληλεγγύη» που εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην Κύβέρνηση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται «η δυσανάλογα μεγάλη μείωση κρουσμάτων παράλληλα με τις ακραίες χαλαρώσεις των μέτρων  μας πείθουν ότι η προεκλογική εξαπάτηση του λαού εντείνεται.» ενώ προχωρούν με μια σκληρή κριτική προς τους χειρισμούς που γίνονται για τα rapid test.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Δεν πιστεύουμε τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού. Τα στοιχεία είναι ψευδή.

Η δυσανάλογα μεγάλη μείωση κρουσμάτων παράλληλα με τις ακραίες χαλαρώσεις των μέτρων μας πείθουν ότι η προεκλογική εξαπάτηση του λαού εντείνεται.

Παράλληλα απαιτούμε έλεγχο για το μεγάλο φαγοπότι των rapid tests. Δεν μπορεί το ένα δέκατο του πληθυσμού να κάνει rapid tests κάθε μέρα μέσα σε συνθήκες καύσωνα.

Διερωτόμαστε ακόμη  αν μετά τη χθεσινή άνευ προηγουμένου ποδοσφαιρική φιέστα, νομιμοποιείται οιοσδήποτε να επιβάλει πρόστιμο σε κάποιον γιατί δεν έχει rapid τεστ και κυκλοφορεί.

Τα μέτρα τέλειωσαν τα διατάγματα σας είναι άκυρα.

Δεν μπορείτε να κλείσετε ξανά τους πολίτες στο σπίτι.

Δεν μπορείτε να κλείσετε τις δουλειές.

Μην διανοηθείτε να μας ελέγξετε!

Ο κάθε νεκρός της πανδημίας θα σας βαραίνει στο διηνεκές..

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΤΡΙΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2021

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE