Τις εξελίξεις στο Κυπριακό, συζήτησε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ με τη Σπέχαρ

Τις εξελίξεις στο Κυπριακό, συζήτησε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ με τη Σπέχαρ

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και την άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη ήταν στο επίκεντρο συνάντησης, που είχε χθες ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, κατά τη συνάντηση, που έγινε στα γραφεία του κόμματος, ο κ. Νεοφύτου «επανέλαβε προς την κ. Σπέχαρ τη θέση για επανέναρξη συνομιλιών πάνω στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, που θα οδηγήσουν στην επίλυση του εθνικού μας θέματος και ότι οι εκτός πλαισίου θέσεις της Τουρκίας και της τ/κ ηγεσίας για λύση δυο κρατών δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές».
 
Κατά τη συνάντηση, ο κ. Νεοφύτου συνοδευόταν από τον Διευθυντή του Γραφείου του Γιώργο Γεωργίου και τον Υπεύθυνο Διεύθυνσης Κυπριακού Χαράλαμπο Σταυρίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική σύνοδο στην Αίγυπτο - Προσγειώθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ ο Τραμπ

LIVE: Αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική σύνοδο στην Αίγυπτο - Προσγειώθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ ο Τραμπ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς, υπό την προεδρία των Τραμπ και Σίσι και παρουσία του προέδρου της Παλαιστινιακής αρχής, Μαχμούντ Αμπάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE