'La Repubblica': Ιταλικό αλιευτικό εμβολίστηκε από τουρκικά ψαράδικα Β.Α. της Κύπρου

 'La Repubblica': Ιταλικό αλιευτικό εμβολίστηκε από τουρκικά ψαράδικα Β.Α. της Κύπρου

Ιταλικό αλιευτικό εμβολίστηκε από τουρκικά ψαράδικα στα ανοικτά της Συρίας, γράφει η εφημερίδα της Ρώμης La Repubblica.


Η εφημερίδα προσθέτει ότι το πλήρωμα του ιταλικού αλιευτικού προσπαθούσε να ψαρέψει κόκκινη γαρίδα και ότι βρισκόταν βορειοανατολικά της Κύπρου.
 
Το συγκεκριμένο ψαράδικο, το "Μικέλε Τζακαλόνε", είχε ξεκινήσει από την Ματζάρα Νετλ Βάλο της Σικελίας και αφού δέχθηκε επίθεση με πέτρες, εμβολίστηκε από το τουρκικό πλοιάριο.
 
Το "Τζακαλόνε "είχε δεχθεί επίθεση και στις 3 Μαΐου, στα ανοικτά της Βεγγάζης (Λιβύη). Στο σημείο του συμβάντος κατευθύνεται ελικόπτερο του ιταλικού πολεμικού ναυτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

«Καλή» ήταν η συζήτηση του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαου Μενελάου, και του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, την Παρασκευή, σε συνέχεια αυτής των ηγετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE