ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην Λεμόνα

ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην Λεμόνα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 15:00 περίπου το απόγευμα η φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Λεμόνας το πρωί. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία για την κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε στις 08:30 το πρωί επέδραμαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα από το πυροσβεστικό σταθμό Πάφου και από τους αγροτικούς πυροσβεστικούς σταθμούς.

Η φωτιά, η οποία τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 15:00 περίπου το απόγευμα, κατέκαψε 1,5 εκτάριο ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Στο μέρος παρέμεινε όχημα της πυροσβεστικής σε επιφυλακή για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωση της.

Τα αίτια της πρόκλησης της διερευνώνται.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE