Δρ. Καραγιάννης για πανηγυρισμούς: «Αν υπάρξει πισωγύρισμα θα γυρεύουμε το λάθος» - ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. Καραγιάννης για πανηγυρισμούς: «Αν υπάρξει πισωγύρισμα θα γυρεύουμε το λάθος» - ΒΙΝΤΕΟ

Για τους πανηγυρισμούς που έγιναν χθες από τους ομονοιάτες μίλησε ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής οκαι μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, μιλώντας στο πρωινό του ΡΙΚ. 
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δέχθηκα δεκάδες SMS, από άτομα που έκαναν παράπονα γιατί έγιναν οι πανηγυρισμοί».


Για το γεγονός ότι αν παρέβαινε η Αστυνομία θα προκαλούσε αντιδράσεις σε πολλούς ο Δρ. Καραγιάννης είπε: «Αυτό είναι θέμα της πολιτείας, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι άλλο».

«Καταλαμβαίνω την ανάγκη του κόσμου να βγει να πανηγυρίσει και να διασκεδάσει μετά από τόσο καιρό, ωστόσο αν υπάρξει πισωγύρισμα, θα γυρεύουμε το λάθος», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.