Δεν κρατούσε κανένας τους Ομονοιάτες – Πάνω από 20,000 και η Αστυνομία θεατής: «Δεν μπορούσαμε να επέμβουμε»

Δεν κρατούσε κανένας τους Ομονοιάτες – Πάνω από 20,000 και η Αστυνομία θεατής: «Δεν μπορούσαμε να επέμβουμε»

Με οργάνωση και προετοιμασία οι οπαδοί της Ομόνοιας ξεχύθηκαν στους δρόμους το απόγευμα της Δευτέρας 10 Μαΐου με προορισμό το «Ηλίας Πούλλος».

Στο σημείο κατέφθασαν πάνω από 20,000 πολίτες για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα της ομάδας τους. Φυσικά, η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη με την Αστυνομία να τονίζει πως τέτοια γεγονότα τους φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Αναφερόμενος στην χθεσινή οργάνωση των οπαδών ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσαν παρέμβουν και δεν θέλουν να υπάρξουν στην Κύπρο εικόνες που βλέπουμε στο εξωτερικό με τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Αστυνομία παρόμοιες καταστάσεις.

Ο Εκπρόσωπος ανάφερε πως η Αστυνομία δεν μπορούσε να επέμβει και πως αν γινόταν κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε επεισόδια κάτι που έπρεπε να αποφευχθεί. Ωστόσο όπως εξήγησε δεν περίμεναν ότι ο αριθμός των ατόμων θα ήταν τόσο μεγάλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE