Δεν κρατούσε κανένας τους Ομονοιάτες – Πάνω από 20,000 και η Αστυνομία θεατής: «Δεν μπορούσαμε να επέμβουμε»
11.05.2021 - 08:11
Με οργάνωση και προετοιμασία οι οπαδοί της Ομόνοιας ξεχύθηκαν στους δρόμους το απόγευμα της Δευτέρας 10 Μαΐου με προορισμό το «Ηλίας Πούλλος».
Στο σημείο κατέφθασαν πάνω από 20,000 πολίτες για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα της ομάδας τους. Φυσικά, η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη με την Αστυνομία να τονίζει πως τέτοια γεγονότα τους φέρνουν σε δύσκολη θέση.
Αναφερόμενος στην χθεσινή οργάνωση των οπαδών ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσαν παρέμβουν και δεν θέλουν να υπάρξουν στην Κύπρο εικόνες που βλέπουμε στο εξωτερικό με τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Αστυνομία παρόμοιες καταστάσεις.
Ο Εκπρόσωπος ανάφερε πως η Αστυνομία δεν μπορούσε να επέμβει και πως αν γινόταν κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε επεισόδια κάτι που έπρεπε να αποφευχθεί. Ωστόσο όπως εξήγησε δεν περίμεναν ότι ο αριθμός των ατόμων θα ήταν τόσο μεγάλος.
Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.