Ο ΠΟΥ χαρακτηρίζει 'ανησυχητική' την ινδική παραλλαγή του νέου κορωνοϊού

Ο ΠΟΥ χαρακτηρίζει 'ανησυχητική' την ινδική παραλλαγή του νέου κορωνοϊού

Η παραλλαγή του νέου κορωνοϊού που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Ινδία, η B.1.617, χαρακτηρίζεται "ανησυχητική", ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, κυρίως επειδή είναι πιο μεταδοτική.

"Υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η B.1.617 είναι πιο μεταδοτική" αλλά επίσης και στοιχεία που αφήνουν να εννοηθεί ότι η παραλλαγή αυτή παρουσιάζει σε κάποιο βαθμό ανεκτικότητα απέναντι στα εμβόλια, ανέφερε η Δρ Μαρία Βαν Κέρκοβ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. 
 
"Κατά συνέπεια, την κατηγοριοποιούμε ως στέλεχος ανησυχίας", πρόσθεσε η Βαν Κέρκοβ, η επικεφαλής της τεχνικής ομάδας αντιμετώπισης της Covid-19 του ΠΟΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Στις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να συζητηθεί τελικά το Κυπριακό στη βουλή, το οποίο έχει εγγράψει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς κάτω από το κεφάλαιο Δ.

BEST OF TOTHEMAONLINE