Κ.Αγαπητού με τρεμάμενη φωνή: Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω το χαμό του Χουλιάρα

Κ.Αγαπητού με τρεμάμενη φωνή: Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω το χαμό του Χουλιάρα

Ο κόσμος της Κυπριακής τηλεόρασης θρηνεί τον χαμό του Γιώργου Χουλιάρα. Ο άνθρωπος που άλλαξε τα Κυπριακά τηλεοπτικά δεδομένα.

Η Κατερίνα Αγαπητού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα".

Με τρεμάμενη φωνή.... δεν μπορούσε ακόμα να πιστέψει το χαμό του Γιώργου Χουλιάρα , ενός ανθρώπου που ήταν σχολείο για πολλούς δημοσιογράφους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.