Η ανακοίνωση του SIGMA για τον θάνατο του Γιώργου Χουλιάρα

Η ανακοίνωση του SIGMA για τον θάνατο του Γιώργου Χουλιάρα

Η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ έχασε σήμερα ένα δικό της, πολύτιμο άνθρωπο. Ο Γιώργος Χουλιάρας «έφυγε» τα ξημερώματα από τη ζωή, χάνοντας τη άνιση μάχη με τον καρκίνο. Αντιμετώπισε την ασθένεια παλληκαρήσια, με αστείρευτο θάρρος και καρτερικότητα. 

Ο Γιώργος άφησε το δικό του στίγμα στην Κυπριακή Τηλεόραση και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του MEGA όπου παρέμεινε για περίπου 10 χρόνια, αλλά και στην Τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ όπου μετά την αποχώρηση του από το MEGA ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Τηλεόρασης και παρέμεινε μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Με το πηγαίο του ταλέντο, τη δημιουργικότητα και την ανεξάντλητη ενέργεια του μας ενέπνευσε και μας καθοδήγησε σε νέα τηλεοπτικά δρώμενα κυρίως στον τομέα της Ψυχαγωγίας. Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο.

Η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ εύχεται δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του.

Η σημερινή μέρα είναι για εμάς ημέρα θλίψης και έντονων αναμνήσεων.

Καλό ταξίδι Γιώργο…

Λεπτομέρειες για την κηδεία του θα ανακοινωθούν αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE