Προσωρινό το safe pass δηλώνει ο Ιωάννου – Αυτά είναι τα επόμενα βήματα χαλαρώσεων – Πότε βγάζουμε τις μάσκες

Προσωρινό το safe pass δηλώνει ο Ιωάννου – Αυτά είναι τα επόμενα βήματα χαλαρώσεων – Πότε βγάζουμε τις μάσκες

Προσωρινό είναι το μέτρο του safe pass, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Φιλοξενούμενος στο κρατικό ραδιόφωνο το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Ιωάννου είπε πως είναι ένα προσωρινό μέτρο το safe pass και έγινε να δώσει μια ασφάλεια σε όσους θα πηγαίνουν τους χώρους εστίασης.

Διαβάστε Επίσης: ΚΥΠΡΟΣ - ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ: Όσα αλλάζουν από σήμερα – Τι ισχύει για μετακινήσεις, τεστ, εστίαση και ‘κέρφιου’

Παράλληλα σημείωσε πως οι δυο εβδομάδες του lockdown βοήθησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό στο να φτάσουμε σήμερα στο άνοιγμα, ενώ τόνισε πως είναι καθοριστικός παράγοντας και για την μείωση των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες.

Την ίδια ώρα μίλησε και για τις επόμενες φάσεις χαλαρώσεων που περιλαμβάνουν αύξηση ατόμων σε διάφορες δραστηριότητες από τις 17 Μαίου. 

Διαβάστε Επίσης: «Μπουκάρει» στα υποστατικά η Αστυνομία – Έτσι θα γίνεται ο έλεγχος του safe pass – Αυτό είναι το εξώδικο

Σε ό,τι αφορά την επιστροφή στην κανονικότητα, ο κ. Ιωάννου δήλωσε πως έχουμε μπροστά μας δρόμο μέχρι να βγάλουμε τις μάσκες, επισημαίνοντας πως αυτό θα γίνει όταν εμβολιαστεί ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE