ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έχασε την μάχη ο 20χρονος Θανάσης – «Έσβησε» λίγες μέρες μετά από σοβαρό ατύχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έχασε την μάχη ο 20χρονος Θανάσης  – «Έσβησε» λίγες μέρες μετά από σοβαρό ατύχημα

Δυστυχώς έχασε την μάχη ο 20χρονος Θανάσης Πεχλιβάνης, μετά από τροχαία σύγκρουση που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στη Λεμεσό. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία υπέκυψε στα τραύματά του, το απόγευμα σήμερα (09/05), ο Αθανάσιος Πεχλιβάνης, 20 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, μετά τον κρίσιμο τραυματισμό του σε τροχαία σύγκρουση, που συνέβη την περασμένη Τρίτη, 04 Μαΐου, στη Λεμεσό.

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 8.25 το βράδυ της Τρίτης, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, όπου ο 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 20χρονο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου μέχρι σήμερα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Γύρω στις 5.45 το απόγευμα της Κυριακής, ο υπέκυψε στα τραύματά του.

Τις εξετάσεις συνεχίζει η Τροχαία Λεμεσού.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το Σωματείο της ΑΕΛ για τον χαμό του Θανάση Πεχλιβάνη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών έπειτα από ατύχημα που είχε και του ακρωτηρίασαν το πόδι.

Η μητέρα του άτυχου νεαρού αγωνίστηκε στην γυναικεία ομάδα καλαθόσφαιρας, ενώ η αδερφή του αγωνίζεται στην γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας στο themasports

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top