ΚΥΠΡΟΣ- ΠΡΟΣΟΧΗ: Ξεκινά νέα μεγάλη εκστρατεία η Αστυνομία- Τι θα ελέγχεται - 'Μηδενική ανοχή'

ΚΥΠΡΟΣ- ΠΡΟΣΟΧΗ: Ξεκινά νέα μεγάλη εκστρατεία η Αστυνομία- Τι θα ελέγχεται - 'Μηδενική ανοχή'

Η Αστυνομία εξαγγέλλει εβδομάδα διαφώτισης και αστυνόμευσης με οδικούς ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων με απώτερο στόχο τη μείωση των σοβαρών και θανάσιμων τραυματισμών σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις. 

Οι παγκύπριοι οδικοί έλεγχοι, θα ξεκινήσουν από αύριο Δευτέρα 10 Μαΐου και θα διαρκέσoυν μέχρι την Κυριακή 16 Μαΐου, 2021, ενώ θα διεξάγονται παράλληλα και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας ROADPOL. 

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας θα ελέγχονται:

-Τα έγγραφα των οδηγών και των οχημάτων

-Η ταχύτητα του οχήματος

-Οι συσκευές περιορισμού ταχύτητας

-Οι ώρες οδήγησης/εργασίας

-Οι ταχογράφοι (αναλογικές και ψηφιακές συσκευές)

-Η μηχανική κατάσταση των οχημάτων

Η Αστυνομία θα επιδεικνύει μηδενική ανοχή στις τροχαίες παραβάσεις που συντελούν στην πρόκληση θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Αύξηση του κατώτατου μισθού για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στα υφιστάμενα δεδομένα και τους εργοδότες να υποστηρίζουν ότι οι αυξήσεις είναι μεγαλύτερες από το αναμενόμενο.