ΚΥΠΡΟΣ –ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων του Σαββάτου 8/5- Δυο νεκροί

ΚΥΠΡΟΣ –ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων του Σαββάτου 8/5- Δυο νεκροί

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19.

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 8 Μαΐου 2021:

-       Δύο άτομα έχουν αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 334.

-       233 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 59 σε σοβαρή κατάσταση. Η διάμεση ηλικία των νοσηλευόμενων είναι τα 58,6 έτη.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 71,251 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-       397 (ποσοστό θετικότητας: 0,56%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 69,163.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει το ήθος και την ακεραιότητά μας»

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει το ήθος και την ακεραιότητά μας»

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE