ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς νέο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο Μαρίνος Αναστασίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς νέο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο Μαρίνος Αναστασίου

Σε νέα θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση, που συνέβη νωρίς το απόγευμα, στην επαρχία Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Μαρίνος Αναστασίου, 41 ετών, κάτοικος χωριού της επαρχίας Λεμεσού.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 2.30μ.μ. σήμερα, στο δρόμο Μονής – Πύργου, στην επαρχία Λεμεσού.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 41χρονος, παρέκκλινε της πορείας της με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου, να προσκρούσει σε συρμάτινη περίφραξη περιβολιού και να ανατραπεί.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE