ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς νέο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο Μαρίνος Αναστασίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς νέο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο Μαρίνος Αναστασίου

Σε νέα θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση, που συνέβη νωρίς το απόγευμα, στην επαρχία Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Μαρίνος Αναστασίου, 41 ετών, κάτοικος χωριού της επαρχίας Λεμεσού.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 2.30μ.μ. σήμερα, στο δρόμο Μονής – Πύργου, στην επαρχία Λεμεσού.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 41χρονος, παρέκκλινε της πορείας της με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου, να προσκρούσει σε συρμάτινη περίφραξη περιβολιού και να ανατραπεί.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE