ΚΥΠΡΟΣ: Αποχαιρετήσαμε 177 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο- Με αεροπλάνο πίσω στη χώρα τους

ΚΥΠΡΟΣ: Αποχαιρετήσαμε 177 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο- Με αεροπλάνο πίσω στη χώρα τους

Επιχείρηση για επαναπατρισμό αλλοδαπών, που διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποίησε σήμερα η Αστυνομία. 

Συνολικά 177 υπήκοοι τρίτης χώρας (πρόκειται για το Βιετνάμ), που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, αναχώρησαν νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 8/5 με ναυλωμένη πτήση για τη χώρα τους.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος μέλη του Γραφείου Επιχειρήσεων της Υπηρεσίας Αλλοδαπών & Μετανάστευσης Αρχηγείου, σε συνεργασία με μέλη των κλιμακίων της ΥΑ&Μ στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου.

'Το Υπουργείο Εσωτερικών συνεχίζει την ενίσχυση του τομέα των επιστροφών και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του, στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται η διοργάνωση πρόσθετων πτήσεων επαναπατρισμού παράνομα διαμενόντων αλλοδαπών' αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE