ΚΥΠΡΟΣ: Αποχαιρετήσαμε 177 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο- Με αεροπλάνο πίσω στη χώρα τους

ΚΥΠΡΟΣ: Αποχαιρετήσαμε 177 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο- Με αεροπλάνο πίσω στη χώρα τους

Επιχείρηση για επαναπατρισμό αλλοδαπών, που διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποίησε σήμερα η Αστυνομία. 

Συνολικά 177 υπήκοοι τρίτης χώρας (πρόκειται για το Βιετνάμ), που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, αναχώρησαν νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 8/5 με ναυλωμένη πτήση για τη χώρα τους.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος μέλη του Γραφείου Επιχειρήσεων της Υπηρεσίας Αλλοδαπών & Μετανάστευσης Αρχηγείου, σε συνεργασία με μέλη των κλιμακίων της ΥΑ&Μ στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου.

'Το Υπουργείο Εσωτερικών συνεχίζει την ενίσχυση του τομέα των επιστροφών και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του, στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται η διοργάνωση πρόσθετων πτήσεων επαναπατρισμού παράνομα διαμενόντων αλλοδαπών' αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE