Τριψήφιος αριθμός καταγγελιών - Τα πρόστιμα και οι πόλεις με το ψηλότερο ποσοστό παραβίασης μέτρων

Τριψήφιος αριθμός καταγγελιών - Τα πρόστιμα και οι πόλεις με το ψηλότερο ποσοστό παραβίασης μέτρων

Σε 161 καταγγελίες πολιτών και 1 ιδιοκτήτη υποστατικού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο των ελέγχων για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.
 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν συνολικά 8.623 έλεγχοι σε παγκύπρια βάση.

Στη Λευκωσία έγιναν 1.532 έλεγχοι με 28 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 2.117 έλεγχοι με 64 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα καταγγέλθηκαν 11 πολίτες και 1 ιδιοκτήτης υποστατικού έπειτα από 1.326 ελέγχους, ενώ στην Πάφο καταγγέλθηκαν 24 πολίτες ύστερα από 1.168 ελέγχους.
 
Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.039 έλεγχοι και έγιναν 28 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου έγιναν 680 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
 
Το Τμήμα Τροχαίας πραγματοποίησε 629 ελέγχους με 6 καταγγελίες πολιτών, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία πραγματοποίησε 132 ελέγχους χωρίς καταγγελίες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE