Λεμεσός: Σύλληψη ακόμα ενός 16χρονου για εμπρησμό περιπολικού τη νύχτα της Ανάστασης

Λεμεσός: Σύλληψη ακόμα ενός 16χρονου για εμπρησμό περιπολικού τη νύχτα της Ανάστασης

Έναν 16χρονο συνέλαβε η Αστυνομία σε σχέση με τον εμπρησμό περιπολικού, που σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης, έξω από την εκκλησίας Αγίου Νικόλαου, στη Λεμεσό.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 16χρονος συνελήφθη στη βάση επιστημονικής μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε, καθώς το γενετικό του υλικό εντοπίστηκε σε πλαστικό μπουκάλι που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή βόμβας μολότοφ, που δεν εξερράγη και εντοπίστηκε στη σκηνή.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί δυο 17χρονοι, που τέθηκαν προχθές υπό εξαήμερη κράτηση, ωστόσο, σήμερα, αφέθηκαν ελεύθεροι εν αναμονή ολοκλήρωσης των επιστημονικών εξετάσεων.

Το όχημα της Αστυνομίας παραδόθηκε στις φλόγες το βράδυ της Ανάστασης, ενώ οι αστυνομικοί πρόλαβαν να εξέλθουν από αυτό, χωρίς να τραυματιστούν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE