Λεμεσός: Σύλληψη ακόμα ενός 16χρονου για εμπρησμό περιπολικού τη νύχτα της Ανάστασης

Λεμεσός: Σύλληψη ακόμα ενός 16χρονου για εμπρησμό περιπολικού τη νύχτα της Ανάστασης

Έναν 16χρονο συνέλαβε η Αστυνομία σε σχέση με τον εμπρησμό περιπολικού, που σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης, έξω από την εκκλησίας Αγίου Νικόλαου, στη Λεμεσό.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 16χρονος συνελήφθη στη βάση επιστημονικής μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε, καθώς το γενετικό του υλικό εντοπίστηκε σε πλαστικό μπουκάλι που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή βόμβας μολότοφ, που δεν εξερράγη και εντοπίστηκε στη σκηνή.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί δυο 17χρονοι, που τέθηκαν προχθές υπό εξαήμερη κράτηση, ωστόσο, σήμερα, αφέθηκαν ελεύθεροι εν αναμονή ολοκλήρωσης των επιστημονικών εξετάσεων.

Το όχημα της Αστυνομίας παραδόθηκε στις φλόγες το βράδυ της Ανάστασης, ενώ οι αστυνομικοί πρόλαβαν να εξέλθουν από αυτό, χωρίς να τραυματιστούν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE