Λεμεσός: Σύλληψη ακόμα ενός 16χρονου για εμπρησμό περιπολικού τη νύχτα της Ανάστασης

Λεμεσός: Σύλληψη ακόμα ενός 16χρονου για εμπρησμό περιπολικού τη νύχτα της Ανάστασης

Έναν 16χρονο συνέλαβε η Αστυνομία σε σχέση με τον εμπρησμό περιπολικού, που σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης, έξω από την εκκλησίας Αγίου Νικόλαου, στη Λεμεσό.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 16χρονος συνελήφθη στη βάση επιστημονικής μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε, καθώς το γενετικό του υλικό εντοπίστηκε σε πλαστικό μπουκάλι που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή βόμβας μολότοφ, που δεν εξερράγη και εντοπίστηκε στη σκηνή.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί δυο 17χρονοι, που τέθηκαν προχθές υπό εξαήμερη κράτηση, ωστόσο, σήμερα, αφέθηκαν ελεύθεροι εν αναμονή ολοκλήρωσης των επιστημονικών εξετάσεων.

Το όχημα της Αστυνομίας παραδόθηκε στις φλόγες το βράδυ της Ανάστασης, ενώ οι αστυνομικοί πρόλαβαν να εξέλθουν από αυτό, χωρίς να τραυματιστούν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.