Σάλος και στην Τουρκία - Μοντέλα πόζαραν γυμνά και συνελήφθησαν

Σάλος και στην Τουρκία - Μοντέλα πόζαραν γυμνά και συνελήφθησαν

Στη σύλληψη έξι μοντέλων από την Ουκρανία προχώρησαν οι αρχές στην Τουρκία, αφότου τις έπιασαν να κάνουν γυμνή φωτογράφηση σε πολυτελές σκάφος.

Τα έξι μοντέλα πόζαραν γυμνά επί ώρες, όταν τελικά συνειδητοποίησαν πως παρακολουθούνταν και πως μπορούσαν να έρθουν αντιμέτωπες με προβλήματα. Επιπλέον, το περιστατικό συνέβη τον μήνα του Ραμαζανιού, κάτι που δημιούργησε περαιτέρω οργή στους ντόπιους.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα μοντέλα από την Ουκρανία φέρεται να ταξίδεψαν στον Κόλπο του Γκεσέκ, σκοπεύοντας να επαναλάβουν τις περίφημες γυμνές φωτογραφίες στο μπαλκόνι ουρανοξύστη στο Ντουμπάι τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE