«Οι αλλαγές στην πύλη έγιναν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών», λέει το Υφυπουργείο Καινοτομίας

«Οι αλλαγές στην πύλη έγιναν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών», λέει το Υφυπουργείο Καινοτομίας

Ανακοίνωση σχετικά με τη νέα προσθήκη στην πύλη εμβολιασμού, εξέδωσε πριν από λίγο το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής.

Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής επιθυμεί να ενημερώσει τους πολίτες πως το άνοιγμα της Πύλης Εμβολιασμού Covid19 σήμερα, Παρασκευή 7 Μάιου 2021, για τα άτομα ηλικίας 35 και 36 ετών, συνοδεύτηκε με την προσθήκη μιας καινούργιας λειτουργικότητας, η οποία θέτει τους χρήστες σε σειρά αναμονής, δίδοντας τους ταυτόχρονα τη δυνατότητα να γνωρίζουν το χρόνο αναμονής για να εξυπηρετηθούν.

Η προσθήκη αυτή, στόχο έχει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την αποφυγή υπερφόρτωσης του συστήματος.

Σημειώνεται ότι, παρόλο που στα πρώτα 35 λεπτά λειτουργίας της Πύλης διαφάνηκε ότι υπήρξαν θέματα ταχύτητας στην εξυπηρέτηση, στη συνέχεια και μέχρι τις 8.45 π.μ. εξυπηρετήθηκαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.